Ons leven drastisch veranderd.

Ik wil jullie graag vertellen waardoor mijn seksleven weer een nieuwe impuls heeft gekregen. Mijn naam is Laura, ik ben drieënveertig jaar, en ruim twintig jaar getrouwd met Frits. Hoewel ik geen fotomodel ben, ben ik heel tevreden met mijn uiterlijk. Ik ben een normale vrouw met een lengte van 1.70 meter, maar ik ben behoorlijk bedeeld met een paar ferme borsten die ondanks mijn leeftijd nog steeds fier overeind staan. Mijn benen zijn ook behoorlijk gevormd.

Zoals ik al zei ben ik ruim twintig jaar getrouwd en dan raak je op een gegeven moment in de sleur van de dag. Was het zo dat we toen we elkaar pas kenden neukten als konijnen, de laatste tijd was het zo dat we het een keer in de twee weken deden, en dan moest er ook nog tijd voor worden vrijgemaakt. We hebben best wel een goed leven samen en seks hoort daar eigenlijk ook bij, maar ik voelde me de laatste tijd toch vaak op een bepaalde manier erg geil worden en dan zocht ik naar een andere manier om toch lekker klaar te komen. Denk nu niet direct dat ik met andere mannen het bed in dook, al dacht ik daar wel regelmatig over na. Nee, ik begon op allerlei manieren met mezelf te spelen. Datgene was meisjes graag doen als ze zichzelf ontdekken en wat sommige vrouwen op mijn leeftijd ook weer gaan doen! Ik heb het zelf nu al een aantal keren ervaren en het is heel opwindend en geil om te doen.

Frits moest een paar maanden geleden naar een bouwmarkt en omdat hij zelf nog steeds geen rijbewijs heeft, heb ik hem gebracht. Hij zei dat het wel even kon duren, dus zat ik in de regen in de auto te wachten en keek ik naar al die verlichte ramen van dat grote gebouw. Ik was de hele dag al behoorlijk geil geweest en had nog steeds een lekkere kriebel tussen mijn benen. Geloof het of niet, maar ik had al sinds mijn twintigste niet meer met mezelf gespeeld. Ik zat een beetje dromerig voor me uit te kijken en voordat ik het eigenlijk in de gaten had zat ik met mijn hand tussen mijn benen te wrijven.

Mijn handen gleden over mijn nylonkousen, streelden mijn dijen. Het was heel intiem daar in de beslotenheid van mijn auto, met al die verlichte ramen vlak voor mijn neus. Ik kreeg ineens een enorme zin om mijn kutje lekker te vingeren. Voor ik er erg in had was mijn slipje al in het dashboard kastje verdwenen en zat ik met mijn rok omhoog. Zacht speelde ik met mijn klitje en trok ik aan mijn schaamlippen. Ik werd er steeds natter van en toen zette ik door. Ik stak een vinger in mijn kutje en uiteraard wist ik als vanzelf hoe het moest en verwende ik mijn kutje. Als ik dit thuis had gedaan was ik er misschien niet eens geil van geworden, maar hier, min of meer in het openbaar, werd ik zo geil als boter! Met mijn benen nog wijder gespreid en mijn hoge hakken tegen de vloer aangedrukt, drukte ik drie vingers in mijn kutje, en lachte ik zacht toen ik mezelf hoorde soppen.

Op een gegeven moment zat ik echt ongegeneerd in mijn eigen kutje te graaien en moest ik met mijn andere hand het raampje openen om de ruiten niet te laten beslaan. De regen kwam met kleine spettertjes naar binnen, maar daar lette ik niet op. De koele wind van buiten kon me ook al niet kalmeren. Mijn vingers schoten bijna onbeschoft mijn kutje in en uit en, met mijn achterhoofd tegen de hoofdsteun kwam ik met een gesmoorde kreet klaar. Toen Frits weer terugkwam, had ik mijn slipje weer aan en was er niets meer aan de hand. Het was heerlijk geweest en ik had de smaak te pakken. Sinds die dag rijd ik graag naar een grote parkeerplaats waar veel auto’s staan en speel ik met mezelf, zittend in de auto. Het is niet alleen opwindend om te doen maar ook ontzettend geil, vooral als het om je heen druk is. Ik draag bij die gelegenheid een veel korter rokje dan normaal als ik ga rijden en een stringetje, dat als een touwtje tussen mijn schaamlippen zit. Ik heb dit nu al een aantal keren gedaan en ik geniet er ontzettend van!

Een paar weken geleden gingen we met Joey, een Surinaamse collega van Frits naar een personeelsavond. Omdat het een avond was waar gezellig gedronken en gedanst kon worden had ik me op verzoek van Frits behoorlijk opgetut. En dan bedoel ik ook echt behoorlijk. Ik had een kort zwart jurkje aangetrokken. Daaronder een BH die mijn borsten vrij lieten maar wel ondersteunde met een ultra klein stringetje. Mijn benen gestoken in een paar zwarte nylonkousen met een naad en aan mijn voeten een paar zwarte lakpumps met hoge hakken. De tepeltjes staken door de stof heen. Ik had me mooi opgemaakt en alles afgemaakt met een lekker geurtje. Toen Frits me beneden zag komen stak hij zijn duim op, hij vond het heel mooi. Joey reed en de personeelsavond was heel gezellig. Op de terugweg, door het donker, zat Frits naast hem en ik zat op de achterbank. Joey is best wel een aantrekkelijke man en ik fantaseerde regelmatig over hem. Opeens kwam er een geil plannetje in me op. Op zich heel onschuldig zolang niemand het maar kon zien. Maar dat wilde ik eigenlijk niet, ik wilde door hen gezien worden! Ik had mijn jas uitgetrokken toen ik instapte, dus zat ik lekker vrij op de achterbank. Ik trok mijn jurkje een stukje omhoog, zodat de boorden van mijn nylonkousen tevoorschijn kwamen.

Ik trok mijn stringetje naar beneden en deed die uit. Als vanzelf gleed mijn hand naar mijn kutje en even later zat ik met mijn klitje te spelen. Ik wreef erover en voelde mijn klitje lekker hard worden. Mijn ander hand streelde mijn dijen onder de gladde nylons. Het was een heerlijk gevoel! En ondertussen deed ik volop mee in het gesprek over allerlei zaken. Op een bepaald moment draaide Frits zijn gezicht naar me toe om iets te zeggen. Toen hij me zo bezig zag viel zijn mond open. Hij wist niet goed hoe hij moest reageren en draaide zich weer om, om even later opnieuw naar me te kijken. Maar nu vol aandacht. In zijn ogen zag ik de opwinding omhoog komen, dat zorgde ervoor dat ik steeds geiler werd. Ik stopte drie vingers in mijn kutje en drukte mijn lijf steeds met korte stoten tegen mijn vingers aan. Joey kreeg in de gaten dat er iets aan de hand was, want het gesprek stokte. Hij keek naar Frits en zag dat die op zijn stoel gedraaid naar mij zat te kijken. Toen ik zijn bruine ogen in de spiegel zag had ik het niet meer. Ik zakte iets onderuit en drukte mijn naaldhakken tegen de achterkant van de stoelen aan. Met mijn benen wijd gespreid ging ik als een waanzinnige tekeer. Mijn vingers gleden mijn inmiddels kletsnatte kutje in en uit. Ik had niet eens in de gaten dat de auto stilstond, en dat beide mannen zich hadden omgedraaid om maar niets te missen.

Toen ik zag dat ze allebei naar me zaten te kijken had ik het niet meer. Ik kwam op een intense manier op mijn vingers klaar. Mijn kutje droop van mijn eigen geil. Maar ik wilde meer! Ik deed de achterdeur open en stapte de auto uit. Met mijn rug tegen de auto aangeleund, mijn jurkje omhoog getrokken, mijn benen wijd gespreid op mijn naaldhakken. Ik gebaarde naar Frits dat hij ook naar buiten moest komen, maar ook Joey. Ze kwamen voor me staan, duidelijk was te zien dat beide mannen opgewonden waren, de grote bult in hun broek liet dat goed zien. Terwijl ik mijn kutje weer bewerkte zei ik dat ze hun lul tevoorschijn moesten halen. Dat was niet tegen dovemans oren gezegd. Daar stonden ze dan, met allebei een stijve lul. Ik werd steeds geiler, helemaal toen ik zag dat ze zich allebei stonden af te trekken. Ik zei tegen Joey dat ik zijn grote zwarte lul in mijn kutje wilde voelen en leunde achterover op de motorkap. Hij keek Frits aan en die knikte dat het goed was. Toen voelde ik voor het eerst sinds twintig jaar een vreemde lul mijn kutje in glijden, het was gewoon zalig. Wat een lul had die man zeg en hij wist precies alle gevoelige plekjes in mijn kutje te raken.

In een razend tempo stond hij mij voor de ogen van mijn Frits te neuken en ik kreunde de wereld bij elkaar, zo geil was ik. Keer op keer kwam ik klaar op die heerlijke grote zwarte lul van hem en van mij mocht hij net zolang doorgaan als hij het vol kon houden. Wat het allemaal nog geiler maakte, was dat Frits het ook waanzinnig geil vond om te zien, dat zag ik duidelijk aan de manier waarop hij ons bekeek en hoe hij aan zijn lul stond te trekken. Het gekreun van Joey werd heftiger en aan de stoten in mijn kutje te voelen wist ik dat het niet zo lang meer zou duren voordat hij klaar ging komen en ik wist wat ik wilde. Ik zei tegen hem dat hij in mijn kutje klaar moest komen, ik wilde zijn sperma in mijn kutje voelen spuiten. Nou, toen had hij het niet meer! In no time spoot hij een grote hoeveelheid zaad mijn kutje in. Ik kwam opnieuw klaar, het was in een woord zalig! Het sperma droop uit mijn kutje, langs mijn nylons naar beneden, vermengd met mijn eigen kutgeil. Toen hij zijn lul eruit trok kwam er echt een flinke hoeveelheid zaad uit mijn kut en zijn zwarte lul zag gewoon wit van mijn geil en het zaad. Frits kwam gelijk voor mij staan en al trekkend aan zijn lul kwam hij ook klaar. Hij duwde zijn spuitende lul in mijn kutje en zo kreeg ik een tweede lading zaad naar binnen gespoten, dat was het geilste wat ik ooit had beleefd.

Dit was wat ik wilde! Ik wist nu wat ik moest doen om mijn en ons seksleven nieuw leven in te blazen. Ik wilde meer van dit alles. En dat doen we dan ook vanaf die dag. Frits geniet er net zoveel van als ik, en het heeft ons leven drastisch veranderd.

Beoordeel dit verhaal

Geweldig
Goed
Matig
Slecht
Aantal stemmen:
24 stemmen

Maak jouw eigen website met JouwWeb